Zorica Brunclik: Volela bih da imam duge noge kao Lepa Brena!

Izvor: Svet, 19.Maj.2015, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorica Brunclik: Volela bih da imam duge noge kao Lepa Brena!

Pevačica i aktuelna članica žirija “Zvezda GrandaZorica Brunclik gostujući u jednoj emisiji priznala je da zavidi Lepoj Breni.
“Zavidim joj na dugim nogama! Volela bih da me izvuku i da imam noge duže još 20 cm, a kao modlu kad je telo u pitanju volela bih da sam kao Sanja Kužet”, rekla je pevačica.
Na to je voditelj dodao da je Vesna Zmijanac bila na sređivanju kod estetskog hirurga, a Zorica je kratko prokomentarisala: “Pa ne vidim neku promenu, ostala je kao ja”.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Zorica Brunclik: Volela bih da imam duge noge kao Lepa Brena!

Izvor: Scandal.rs, 19.Maj.2015

Pevačica i aktuelna članica žirija “Zvezda Granda” Zorica Brunclik gostujući u jednoj emisiji priznala je da zavidi Lepoj Breni...“Zavidim joj na dugim nogama! Volela bih da me izvuku i da imam noge duže još 20 cm, a kao modlu kad je telo u pitanju volela bih da sam kao Sanja Kužet”, rekla...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.