Žika Šarenica, nekrunisani kralj lapsusa

Izvor: Svet, 20.Jan.2015, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žika Šarenica, nekrunisani kralj lapsusa

Čuveni voditelj Radio-televizije Srbije, Živorad Žika Nikolić slobodno može da dobije nagradu za kralja lapsusa.
Sigurno ste gledajući Žikinu Šarenicu nailazili na lapsuse i to u udarnom terminu koji ova emisija ima. Ali, odlučili smo da vam prikažemo one koji će vas ostaviti bez komentara. Pa da krenemo od poslednje koji se desio sada u nedelju.
Ovog puta pobrkao je praznike, u nedelju su hrišćanski vernici proslavljali Krstovdan, a Žika je pričao o Spasovdanu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Tako je na početku emisije rekao da je Spasovdan, a gošća ga je u 31:21 minutu ispravlila da je pobrkao praznike.


Sledeći u nizu je kada je umesto Hristos se Rodi, čestitao Vaskrs. Ceo studio mu se tom prilikom smejao.


Nakon ovoga ljutito se obratio dečaku iz Ljiga koji je čitao predugačku pesmu “Moje selo”. Ne znajući da reklame nisu počele i da mu je mikrofon uključen, Žika je uzviknuo: “Alo, j.b.te, skrati to! Nije to pesma za Nobela!”


Još jednom je opsovao u emisiji, ali ovog puta ne znamo koga.


Vrlo često se dešavalo da ga vidimo u ulozi: rimskog imperatora Cezara, gospođe ministarke i vanzemaljca.
 
Izvor: Blic
Foto: printscreen

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kralj lapsusa: Ponovo je pomešao praznike!

Izvor: Tracara.com, 20.Jan.2015

Srpski kralj lapusa! Voditelj RTS-a Živorad Žika Nikolić svim srpskim estradnim ličnostima preuzeo je tron kralja lapsusa! U njegovoj emisiji Šarenica Žika ređa lapsus za lapsusom! Poslednji Žikin lapsus desio se proteklog vikenda, kada je na Krstovdan pričao o Spasovdanu. Na 31:21 minutu...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.