Žestoka svađa! Miljana: Ti si jedan lažov i manipulator! Vesna: Priznaj da si dva puta abortirala i da kriješ dete kod Velike Plane!

Izvor: Scandal.rs, 22.Jan.2017, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žestoka svađa! Miljana: Ti si jedan lažov i manipulator! Vesna: Priznaj da si dva puta abortirala i da kriješ dete kod Velike Plane!

Još jedno burno veče u vili “Parova”, a u pljuvačini su prednjačile pevačica i estradna vidovnjakinja Vesna Rivas i temperamentna Nišlijka Miljana Kulić, njena ljuta rijaliti suparnica.

Kada je Miljana čula da joj je Vesna dala nadimak “Frske”, aludirajući na njeno psihičko stanje, Nišlijka se razbesnela, pa je počela da iznosi mračne tajne iz pevačicinog života.

“Ti si jedan lažov i manipulator! Obmanjuješ ljude i uzimaš za to novac. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Nisi ti vidovita nimalo, ti si samo dobar psiholog. Prikupiš informacije i onda krojiš priču dok gledaš u karte, a to nema veze sa istinom. Takođe, tebi je ovde cilj da demorališeš takmičare. Gledaš im u karte i govoriš im ružne stvari da psihički padnu, kako bi ti bolje od njih prošla u ovoj igri. Je l’ treba da pričam šta radiš u spoljnom svetu? Da spavaš sa dečacima od 17 godina? Tako je, to je istina! Pisali su mi njih dvojica-trojica na Fejsbuku da su spavali sa tobom. Znam, takođe, i da su ti gurali flašu u onu stvar. Sram te bilo”, oplela je Miljana, ali se Vesna nije dala isprovocirati, već je uzvratila još nižim udarcima.

“Vole me muškarci od 17 do 77 godina, lutko! Nemoj da budeš ljubomorna. Bolje ćuti da ne krenem ja o tebi da pričam. Zašto ne priznaš da si abortirala dva puta i da kriješ dete kod Velike Plane?!”, saopštila je Vesna brutalne informacije sasvim sigurna u ono što izgovara.

Miljana joj je na to rekla da će protiv nje podneti tužbu za izgovorene laži i klevete.

Podsećamo, Vesna i Miljana su dobro funkcionisale u prethodnoj sezoni “Parova”, ali je njihovo drugarstvo puklo kada je Kulićeva od pevačice tražila 500 evra na zajam kako bi kupila garderobu za “Parove 5”. Pošto joj Vesna nije izašla u susret, njih dve su zaratile.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.