Zavodnik na dedu: Otkrivamo vam ko je maneken iz novog Majinog spota

Izvor: Scandal.rs, 25.Okt.2014, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavodnik na dedu: Otkrivamo vam ko je maneken iz novog Majinog spota

Spot za pesmu” Voljela sam te kao majka” nedavno je objavljen i već je pobrao najbolje kritike. Ekipa koja je radila na snimanju publici je prenela posebnu emociju, a ova lepa balada ima već nekoliko stotina hiljada pregleda.

Premijera spota dugo je najavljivana a na ovaj način najavljen je njen novi album koji je pevačica sa nestrpljenjem iščekivala.

Maja Berović je pokazala zavidno glumačko umeće, a bila je spremna i na razne akrobacije s obzirom da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << u spotu pojavljuje vezana i ljulja se na konopcu.

- Zaista sam uživala snimajući ovaj spot jer je potpuno drugačiji od svega što sam dosad radila. Pesma je veoma emotivna i sigurna sam da će se dopasti publici, baš kao i moj novi album, koji će izaći na jesen – rekla je nedavno Maja.

Viskobudžetni spot potpisuje Dejan Milićević, a o kvalitetu se uverite sami.

Dovoljno je da vam nagovestimo da se u scenama pojavljuje maneken koji do kraja spota ostaje bez svoje kose, a u pitanju je ni manje ni više nego unuk čuvenog glumca Dragomira Bojanića Gidre.



Izvor: Story

Foto: Printscreen

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.