Zategnite telo za samo 12 minuta!

Izvor: Svet plus, 02.Sep.2015, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zategnite telo za samo 12 minuta!

Motivacija je glavni ključ uspeha u svemu što radite, a ukoliko još želite da vaše telo dovedete do savršenstva, onda su intervalni treninzi ključno rešenje za sve.

Reč je o treninzima koji nemaju dug period trajanja, ali za veoma kratko vreme možete postići odličan rezultat. Jedan od takvih treninga je i takozvani 10-20-30 trening.  Ovaj trening može obuhvatati sve vrste kardio vežbi, bilo da je reč o trčanju, vožnji bicikla ili veslanju, a ogleda se u tome što >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << se najpre jedna od ovih vežbi 30 sekundi radi umerenom brzinom, nakon toga sledi povećanje brzine u trajanju od 20 sekundi, dok se poslednjih 10 sekundi kardio vežbe rade najbrže, punim sprintom.

Vežbe se u intervalu 10-20-30 ponavljaju četiri puta uzastopno, dok se kod petog minuta pravi pauza od dva minuta, kako biste svoj puls ponovo doveli u normalu. Nakon toga se isti trening ponavlja još jednom, u trajanju od 5 minuta, čime ceo trening oduzima svega 12 minuta vašeg vremena.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.