Zablistajte nakon neprospavane noći uz ovih pet trikova

Izvor: Scandal.rs, 29.Maj.2015, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zablistajte nakon neprospavane noći uz ovih pet trikova

Svima nam se ponekad dogodi da izađemo u ludi provod noć pre radnog dana, poslovnog sastanka ili dugo iščekivanog sastanka. Otkrijte kako u trenu da sakrijete znake umora.

1. Hladni oblog protiv nadutosti i crvenila

U frižideru uvek treba da imate masku ispunjenu gelom (slična maski za spavanje), koja je idealna za ovakve situacije. Stavite je preko očiju na nekoliko minuta. Hladan oblog smanjiće otečenost i pokrenuti cirkulaciju, pa će vam lice u trenu izgledati >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << svežije. Ako nemate masku, jednako dobro mogu poslužiti i iskorišćene vrećice čaja od kamilice ili hladni kolutovi krastavca, kao i kašike ohlađene u frižideru. Važno je da vam cirkulacija proradi i da licu vratite svežu boju.

2. Korektor

Obavezno pre nego što nanesete podlogu i puder, korektorom u olovci namažite područje ispod očiju. Ako imate tamne podočnjake, najbolje će vam pomoći korektor žućkaste nijanse.

3. Vodootporna maskara

Budući da postoji velika verovatnoća da će vam nakon neprospavane noći oči intenzivnije suziti, koristite vodootpornu maskaru. Osim maskarom, oči naglasite senkom u svetloj nijansi poput bele, bež ili zlatne. Svetle nijanse šminke vizuelno će otvoriti oko, pa izbegavajte tamne, zagasite nijanse. Trepavice uvijte uvijačem, što će imati isti učinak kao i svetli tonovi.

4. Kapi za oči

Crvenilo umornih očiju najbolje ćete ukloniti pomoću kapi za oči koje će vašim očima vratiti belinu. Uvek ih imajte u torbici, samo vodite računa o isteku roka trajanja i dozvoljenoj dozi koju smete da stavite.

5. Rumenilo

Nipošto nemojte zaboraviti da nanesete rumenilo u nekoj vedroj, ružičastoj nijansi. Ono će vašem licu podariti svež i vedar izgled. Birajte nijanse koje su slične prirodno rumenim obrazima, a izbegavajte neprirodne nijanse i bronzere.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.