Za tren pronađite smeštaj na putovanju pomoću Booking Now aplikacije (video)

Izvor: Scandal.rs, 06.Mar.2015, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za tren pronađite smeštaj na putovanju pomoću Booking Now aplikacije (video)

U pitanju je aplikacija koja vam pomaže da pretražite više od 600.000 turističkih objekata širom sveta, uz prilično jasne i jednostavne parametre za korisnika. Posle registracije, u kojoj upisujete imejl i lozinku, korisnik može da krene u pustolovinu pretraživanja smeštaja.

Booking.com se ne šali kada navodi da je savršeno odredište na svega nekoliko dodira ekrana udaljeno od korisnika. Ipak, aplikacija pri pretraživanju u obzir uzima i mnogo više od lokacije – recenzije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << budžet, broj gostiju i zahteve korisnika.

Prema njihovim podacima, skoro polovina rezervacija tokom 48 sati napravljena je širom sveta putem mobilnih telefona, pa je lako zaključiti da će ovakvo rešenje igrati još značajniju ulogu za korisnike iOS uređaja.

Aplikaciju Booking Now možete da preuzmete preko booking.com (stranica će poslati SMS s linkom za preuzimanje) ili pravo na stranici Apple App Store.

Aplikacija izgleda ovako:

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.