ŽELI SE*S: U Parove ulazi Kineskinja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2017, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽELI SE*S: U Parove ulazi Kineskinja!

Šou se nastavlja, šou ne prestaje...

Slađana Petrušić je zavapila - produkcijo "Parova", dajte mi crnca, ne mogu više, treba mi dobar seks. Šta je tražila to je i dobila. U luksuznu zemunsku vilu je ušao tamnoputi momak, Kameron Mejfild Kem. To što ga se ona potom uplašila, nije toliko važno. Jer, Kem je tu! I ne samo da je tu - već je počeo da "radi" posao po tuš kabinama "plašeći" ukućanke svojom obdarenošću.

Da produkcija voli da ispunjava fetiše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uvideo je i Nikola Strahinić Ploća koji je poželeo da se i njemu ostvari san.

Ploća je tražio od produkcije da mu u vilu dovedu Kineskinju, jer čitav život sanja da ima seks sa devojkom iz Kine.

Da stvar bude gora, produkcija zaista traga za Kineskinjom koja bi ušla u rijaliti, a šta će se posle toga desiti, zavisi od Nikole.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Uletela s njim ispod tuša i ZANEMELA: Slađa opisala koliki penis crnac ima!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Maj.2017

Iako je jedva dočekala da crnac Kem uđe u "Parove", Slađana Petrušić priznaje da ju je strah da ima seks s njim, jer kako kaže, njegov penis je ogroman...Petrušićeva koja je uletela u tuš kabinu zajedno sa Kemom, tvrdi da će taj prizor pamtiti do kraja života...Printskrin: TV Happy..- Videla...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.