Vujadin Savić otkrio: Društvene mreže koristim za šaljive stvari

Izvor: Svet plus, 01.Avg.2015, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujadin Savić otkrio: Društvene mreže koristim za šaljive stvari

Snimak na kom Vujadin Savić peva Mirki Vasiljević i u jednom trenutku hvata je za grudi zapalio je internet. Fudbaler se oglasio povodom toga.

Mirka Vasiljević nije želela da komentariše video koji je postavio Vujadin na društvenoj mreži Instagram. Ona je objasnila da nije pristalica takvog eksponiranja.

Vujadin Savić oktrio je da je Mirka savestan vozač i da je u pitanju samo šala:''Ma to je samo šala, jer volim da društvene mreže koristim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << za šaljive stvari. Mirki se nije dopalo samo to što sada svi komentarišu da je nesavestan vozač, a verujte da nema čoveka koji je kao vozač oprezniji od nje. Ako je ikada nađete da je samo nepropisno parkirana, a ne nešto ozbiljnije, ja vam evo poklanjam svoj auto'', piše portal Alo.

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.