Vratio se u momački stan: Marinko se iselio iz porodičnog doma

Izvor: Scandal.rs, 21.Nov.2014, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vratio se u momački stan: Marinko se iselio iz porodičnog doma

Kako smo saznali od njihovih prijatelja, Marinko Madžgalj se na zahtev Dubravke Mijatović iselio iz njenog stana i vratio u svoj momački stan! Uprkos tome, bivši partneri nisu prekinuli komunikaciju i dele sve obaveze oko ćerke Sare, koja je prekjuče napunila pet godina.

Saru, koja je posle rastanka roditelja ostala da živi sa mamom i jedanaest godina starijom sestrom Ivom, koju je Dubravka dobila dok je bila udata za glumca Gorana Radakovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << tata Marinko je u jutarnjim satima obradovao rođendanskim poklonom i s njom proveo skoro ceo dan.

- Sara je slavila rođendan uz oba roditelja, sestru i baku po majci s kojom je veoma bliska - kaže za „Blic“ prijatelj bivšeg para.

U podnevnim satima Saru je otac odveo u školu plesa na Senjaku udaljenu samo nekoliko ulica od njegovog dojučerašnjeg doma. Dok je devojčica bila na času, glumac je boravio u obližnjem kafiću i čitao dnevnu štampu. Bar u javnosti, nije se zadržavao na tekstovima o njegovom razlazu sa Dubravkom. Nakon sat vremena otišao je po devojčicu i presvukao je, a ona je očigledno uživala u očevom društvu. Pošto je ostavio Saru kod Dubravke u stanu, Marinko je otišao da se nađe sa prijateljem i saradnikom Ognjenom Amidžićem, a potom se odvezao do centra grada.

Čak ni glasine da je glumac preboleo koleginicu s kojom je sedam godina delio dobro i zlo i već našao novu devojku, nisu naterale Marinka da nam „kaže nešto u svoju odbranu“.

- Razumite me, nikada nisam govorio o svojim vezama ni dok traju, a kamoli kad se okončaju. Ne prija mi da govorim o privatnom životu - rekao je Madžgalj.

Izvor: Blic

Foto: Life Content

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.