Vraća staro poprsje: Nicole Kidman vadi ‘otrovne’ silikone iz grudi

Izvor: Tracara.com, 08.Feb.2016, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vraća staro poprsje: Nicole Kidman vadi ‘otrovne’ silikone iz grudi

Glumica je odlučila da izvadi implantate koje je stavila pre dve godine (foto: Wenn) Nicole Kidman je odlučila da vrati prirodni izgled svojim grudima. Glumica će se uskoro podvrgnuti operaciji vađenja implantata iz grudi. “Ona ne želi ništa što je otrovno u svom telu”, izvor blizak objašnjava odluku 48-godišnje Oskarovke. Kidmanova je grudi uvećala pre samo dve godine, kada se pojavila na crvenom tepihu sa znatno bujnijim dekolteom. Nicoie je svoje prirodne grudi uvećala, ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << sada rešila da se vrato na staro (foto: Rex) “Bila je tako ponosna na njih i volela je da pokazuje svoje telo u seksi haljinama. Ali, prošle godine je ipak odlučila da ih odstrani, jer se boji za svoje zdravlje”, kaže izvor na kraju.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Glumica odlučila: Skida otrovne silikone

Izvor: Vesti-online.com, 08.Feb.2016

Glumica Nikol Kidman će se uskoro podvrgnuti operaciji vađenja implantata iz grudi...- Ona ne želi ništa što je otrovno u svom telu - izvor blizak objašnjava odluku 48-godišnje Oskarovke. Kidmanova je grudi uvećala pre samo dve godine, kada se pojavila na crvenom tepihu sa znatno bujnijim dekolteom...-...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.