Voditelj demantuje: Nisam se pomirio sa suprugom

Izvor: Svet, 22.Nov.2014, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voditelj demantuje: Nisam se pomirio sa suprugom

Ivana Ivanovića iznervirala su pisanja pojedinih medija da se pomirio sa svojom suprugom Zoricom, nakon objavljene zajedničke slike na društvenim mrežama (podsetite se OVDE), pa je u svojoj emisiji u rubrici “Četiri i po muškarca” prokomentarisao napisane neistine.
“Ja sam hteo da otklonim ovu dilemu i da vi ne biste pisali ove neverovatne gluposti koje pišete redovno ja ću vas obavestiti kakva je situacija. Mi se nismo pomirili, samo ne vadimo oći viljuškom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << jedno drugom, do čega ni najverovatnije neće ni doći u skorije vreme. Na razočarenje svih vas a ako se nešto novo bude desilo, prvo ću javiti vama, novinarima, da možete da objavite bar nešto što ima veze sa životom. To je moj mali doprinos novinarstvu u Srbiji”, rekao je Ivanović.
Autor: Bobana Živanović, Life Content
Foto: Life Content

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.