Vitni Hjuston: Žena zvana Glas

Izvor: Svet, 11.Feb.2016, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vitni Hjuston: Žena zvana Glas

Imala je sve, raskošan talenat, predivan glas i retku lepotu. Tužno je što sama sebe nije mogla da usreći toliko koliko je usrećila ceo svet Barbra Strejsend je u nekoliko reči sažela čitav život i tragediju Vitni Hjuston.
Pop ikona dvadesetog veka, vlasnica vokala spektakularnog raspona od tri oktave i svojevrsna muzička senzacija šokirala je svet preranim odlaskom u večnost.
Dogodilo se to 11. februara 2012. godine, dan pred dodelu Gremija na kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je trebalo da se pojavi. Pronađena je u kupatilu apartmana na četvrtom spratu hotela “Hilton” na Beverli Hilsu, bez ikakvog znaka života. Vest objavljena u kasno subotnje popodne po kalifornijskom vremenu iznenadila je brojne poklonike širom planete – nema više glasa “koji je milovao zemlju”… Nema više Vitni Hjuston.

Neposredno pre smrti slavna pevačica tražila je da joj u sobu donesu hamburger, pomfrit, sendvič od ćuretine, čili papričice, šampanjac i pivo. S njom su bili stilista, frizer, tetka i dva telohranitelja. Spremala se za nastup koji se u “Hiltonu” tradicionalno održava veče pred dodelu muzičkih priznanja. Kada su primetili da je nema duže od sat vremena i da se ne odaziva, razvalili su vrata. Pronađena je sa glavom ispod vode.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vitni Hjuston: Žena zvana Glas

Izvor: Scandal.rs, 11.Feb.2016

Pop ikona dvadesetog veka, vlasnica vokala spektakularnog raspona od tri oktave i svojevrsna muzička senzacija šokirala je svet preranim odlaskom u večnost...Dogodilo se to 11. februara 2012. godine, dan pred dodelu Gremija na kojoj je trebalo da se pojavi. Pronađena je u kupatilu apartmana na četvrtom...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.