Više nije “elegantno popunjen”: Džejmi Oliver krenuo u borbu protiv kilograma (foto)

Izvor: Svet, 28.Avg.2015, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više nije “elegantno popunjen”: Džejmi Oliver krenuo u borbu protiv kilograma (foto)

Popularni britanski kuvar Džejmi Oliver novim izgledom odgovorio je rivalu, kuvaru Gordonu Remzaju, koji ga je godinama prozivao zbog viška kilograma.
Džejmi Oliver prolazi transformaciju iz bucmastog kuvara u isklesanog Apolona. Sve manje uživa u specijalitetima koje inače priprema gostima svojih restorana i porodici. Za sebe priprema jaja, orašaste plodove i morske specijalitete. Planira da uskoro počne da vežba u teretani.
Drastično sam smanjio unos alkohola, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << gotovo da ga više i ne konzumiram. Malo popijem samo vikendima. Na spavanje odlazim kao dete, oko 22 časa, i to je tajna mog novog izgleda”, objasnio je poznati kuvar (40).
Zahvaljujući fantastičnim jelima koje sprema stekao je bogatsvo kada je bio veoma mlad. Iako u poslednjih nekoliko godina Oliver organizuje radionice zdrave hrane, kuvar nije mogao ostati dosledan njima, što se odrazilo na njegovu kilažu. Međutim, rešio je da promeni način ishrane, da unese fizičku aktivnost u svoj život, što je dovelo do rezultata.
Osećam se odlično. Otkako sam izgubio suvišne kilograme i moja pokretljivost se povećala. Penjem se po drveću i imam puno energije”, rekao je kuvar.
Priznao je u nekoliko navrata da noću otvori frižider i ne zatvori ga dok sve ne pojede, da uživa u alkohola, i da je u stanju da popije mnogo, kao i da konzumira gazirana pića. Ali, Oliver je takođe naglasio da u poslednje vreme ima meru u svemu.
Iako je Džejmi promenio dosadašnji stil života, drugi poznati kuvari ne žele da slede njegov primer. Kažu da kuvar mora da bude “lepo popunjen” jer je to najbolja reklama za njegovu hranu.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.