Viktorijin anđeo: Otvorite vrata izbeglicama!

Izvor: Scandal.rs, 04.Sep.2015, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktorijin anđeo: Otvorite vrata izbeglicama!

Alfonso Kuaron, predsednik žirija Filmskog festivala u Veneciji na otvaranju je pozvao Evropu da pokaže srce i otvori vrata svim izbeglicama.

Kako Dejli mejl piše, najjači aplauz dobio je od brazilske manekenke Alesandre Ambrozio (34) koja, kako kaže, saoseća sa svim tragičnim sudbinama kojima je ceo svet svakodnevni svedok. “Viktorijin anđeo” bila je na premijeri filma “Everest” koji je snimljen prema istinitoj priči o grupi alpinista koji su, zbog opasne >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << snežne oluje, ostali zarobljeni na tom ledenom vrhu, pre­pušteni sami sebi. Ambrozio je sve oduševila svojom belom haljinom koja je  kreacija Lorenca Serafinija u kojoj joj se naziro i donji veš.

U filmu “Everest” glumi i Emili Votson (48) koja je za svečanu premijeru ponela plavu haljinu. Kritičari su se složili da izbor toalete nije odgovarao njenoj liniji.

“Nisam jedna od onih žena kojoj treba nekoliko sati da se spremi. Što prvo ugledam u ormaru, to obučem”, rekla je glumica.

Pohvale je zato dobila glumica Elizabet Benks (41) koja je obukla elegantnu haljinu ukrašenu skupocenim kristalima.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.