Viki Miljković peva o dosadi!

Izvor: Kurir, 25.Okt.2014, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viki Miljković peva o dosadi!

Pesma je veoma zanimljiva i drugačija od svega što sam do sada snimala, rekla je Viki

Viki Miljković je cele prethodne nedelje snimala spot za novu pesmu „Dosadno“, čija će premijera biti za desetak dana. Reč je o numeri koju je uradio di-džej Kosti, dok je tekst napisala Marina Tucaković.

- Pesma je veoma zanimljiva i drugačija od svega što sam do sada snimala. Melodija mi se mnogo dopala, a Marina je napisala tekst koji opisuje realno stanje kad su mladi u pitanju. Tu je sve. Mnogo klubova, mobilnih telefona, kompjutera nove generacije. Ipak, njima je sve smorno i dosadno - rekla je Miljkovićeva.

(LJ. R.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Viki-Miljkovic-peva-o-dosadi

Izvor: medio.rs, 25.Okt.2014

Pesma je veoma zanimljiva i drugačija od svega što sam do sada snimala, rekla je Viki..Viki Miljković je cele prethodne nedelje snimala spot za novu pesmu „Dosadno“, čija će premijera biti za desetak dana. Reč je o numeri koju je uradio di-džej Kosti, dok je tekst napisala Marina Tucaković...-...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.