Vezivali je, mučili i silovali: Anđelina Džoli otkrila rituale sekte u kojoj je bila (VIDEO)

Izvor: Prva.rs, 27.Sep.2016, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vezivali je, mučili i silovali: Anđelina Džoli otkrila rituale sekte u kojoj je bila (VIDEO)

- Tokom rituala Iluminata ste vezani, silovani i mučeni od strane drugih članova, pričala je Anđelina delujući potpuno opsednuto "tajnim društvom". 

Ona je objasnila da je ubila zmiju kao žrtvu i istetovirala je kao deo rituala. Poznato je da su mnogi članovi Iluminata imale tetovaže koje pretstavljaju deo ceremonije, kao način žrtvovanja Satani. 

Na snimku se čuje i kako je Džolijeva priznaje da je ohrabrivala i druge kolege da se pridruže Iluminatima, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << se smatralo da će im to obezbediti karijeru i uspeh. 

Video takođe otkriva da je Džolijeva pokazala snimke rituala sa jednim od njenih prijatelja, šta je strogo zabranjeno. Njena prijateljica je zapanjeno opisala taj snimk na sledeći način: 

- Upravo sam gledala film na kom je Anđelina snimljena te noći. Ljudi su tako mračni... Divno je biti u mogućnosti da vidiš svačiji seksualni život, ali to je bilo neverovatno čudno. Videla sam kompromitujuće slike ljudi.

 Izvor: Bulevar.B92
 

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.