Vesna Rivas napala Gastoza: Ne možeš da zadovoljiš Zoricu, stalno je nervozna!

Izvor: Svet, 08.Feb.2016, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna Rivas napala Gastoza: Ne možeš da zadovoljiš Zoricu, stalno je nervozna!

Vesna Rivas i Nenad Marinković Gastoz su se tokom večerašnjih nominacija posvađali i razmenili razne reči, ali je pevačica u jednom trenutku rekla nešto što je izazvalo Gastozovu reakciju:
“Ma on ne može ni da zadovolji svoju devojku, pa je ona stalno nervozna“, objasnila je Vesna.
Šta, ne može da zadovolji Zoricu”, začudila se voditeljka Bojana.
Ma ne može! Pa gde ga sve nije vukla: i u tuš kabinu, i ovamo i onamo..”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << rekla je pevačica.
“E, ali šta sve ova žena neće da kaže… ova je neverovatno, stvarno neverovatno“, odreagovao je Gastoz.
Da se razumemo, to što sam ja nervozna nema veze sa Nenadom… To što ne postoji nikakav snimak, to je zato što ja nisam porno glumica. U moje gaće ne zadire niko, pa ni kamera. Ako me neko trpi ovde to je on, tako da ja nikoga ne trpim”, pravdala se Zorica.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Vesna Rivas napala Gastoza: Ne možeš da zadovoljiš Zoricu, stalno je nervozna!

Izvor: Scandal.rs, 08.Feb.2016

Vesna Rivas i Nenad Marinković Gastoz su se tokom večerašnjih nominacija posvađali i razmenili razne reči, ali je pevačica u jednom trenutku rekla nešto što je izazvalo Gastozovu reakciju:..“Ma on ne može ni da zadovolji svoju devojku, pa je ona stalno nervozna“, objasnila je Vesna...“Šta,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.