Vesna Dedić zbog bolova završila u Urgentnom

Izvor: Svet, 18.Maj.2016, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna Dedić zbog bolova završila u Urgentnom

Voditeljka i spisateljica Vesna Dedić prethodne noći provela je četiri sata u Urgentnom centru!
Kako saznaje Alo, Vesna je izvrnula zglob, pa je zbog nesnosnih bolova morala hitno da ode u bolnicu.
“Vesna je nešto posle deset časova došla na Urgentni, gde je sačekala u čekaonici, dok na nju nije došao red. Imala je jake bolove, lekari su snimili nogu kako bi konstatovali o kakvoj povredi se radi, da bi kasnije ustanovili da je upitanju samo isčašenje zgloba >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << noge, zbog čega će narednih dana morati da nosi longetu”, navodi izvor blizak voditeljki.
Novinari su pozvali voditeljku kako bi potvrdila ove navode.
“Tačno je da se dogodilo. Moram da kažem da sam provela nekoliko sati i da sam se za to vreme ispričala sa povređenim ljudima koji su došli iz svih delova Srbije. Neki od njih su mi se požalili da imaju jake bolove i kako dugo čekaju, drugi su mi pričali kako nisu mogli da veruju da će to veče umesto u gradu sa prijateljima da provedu u bolnici. Za nekoliko dana se vraćam ponovo svojim aktivnostima i sve će biti u najboljem redu, to je samo mala povreda”, rekla je za Alo Vesna, koja je pre nekoliko dana objavila novi roman “Ničija” koji se nalazi od ove nedelje u prodaji.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vesna Dedić zbog bolova završila u Urgentnom

Izvor: Scandal.rs, 18.Maj.2016

Voditeljka i spisateljica Vesna Dedić prethodne noći provela je četiri sata u Urgentnom centru!..Kako saznaje Alo, Vesna je izvrnula zglob, pa je zbog nesnosnih bolova morala hitno da ode u bolnicu...“Vesna je nešto posle deset časova došla na Urgentni, gde je sačekala u čekaonici, dok na nju...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.