Verila se Katarina Živković?! FOTO

Izvor: Svet plus, 27.Jul.2016, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verila se Katarina Živković?! FOTO

Katarina Živković trenutno je u emotivnoj vezi sa fudbalerom Borkom Veselinovićem, a nove fotografije na društvenoj mreži Instagram podstakle su mnoge da pomisle da je pevačica verena!

Popularna pevačica Katarina Živković objavila je nekoliko fotografija na društvenoj mreži Instagram, a mnoge njene pratioce zaintrigirao je prsten na njenoj levoj ruci. Odmah su otpočele spekulacije da je njen dečko Borko Veselinović verio. Izvor blizak Kaći i Borku otkrio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << nešto što je ovu priču još više ''zapalilo''. ''Borko je nedavno ispričao svojim bliskim prijateljima kako ima u planu da zaprosi Kaću jer mu se nijedna devojka do sada nije toliko dopala'', otkrio je izvor za ''Alo.rs''.

Hvala na poklonu,kacket je 🔝🔝🔝🔝@ekstravaganci

Фотографија корисника Katarina Zivkovic (@katarina2789) дана 27. Јул 2016. у 5:26 PDT

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.