Izvor: Scandal.rs, 12.Jan.2017, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vendi oplela po Mrki i Ani, ali i po Seve i Igoru: To je ljubav po novcu i pohoti!

Skandal majstor Vesna Vukelić Vendi u jutarnjem programu je komentarisala aktuelne teme.

“Estrada je politika. Neke pevačice pevaju na trgu za 200 ljudi, a pevaju za punu cifru. Zašto bi se neki ministri ili bivši ministri švrćkali oko nekih pevačica, iako su oženjeni i imaju hiljadu ljubavnica oko sebe? To su razni bivši Mrka, Trka, Frka… Ima ih”, rekla je Vendi, aludirajući na Milutina >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Mrkonjića i Anu Bekutu.

“To je ljubav po novcu i po pohoti, a seks nije ljubav. Nisam čula do sada da se gospodin hvali ljubavlju, a da nije spomenut seks. Taj čovek je čovek pohote i namagnetiše sebi slične partnere. On može da razmišlja samo o seksu o novcu. Degutantno je da čovek od sedamdeset i nešto godina uopšte razmišlja o seksu i da bude “udarna igla”, unutrašnji sadržaj i duhovnost”, kaže Vendi.

Ona se osvrnula i na brak Severine Vučković i Igora Kojića.

“Pohota ili seksualna glad u vreme površnih ljudi zasniva se na samo trljanju tela i tragedija je kada neko ko ima četrdeset i nešto godina treba da bude razvijena, duhovno zrela, a nalazi žutokljunca bezbojnog. Niti romori, niti gromori”, objasnila je Vendi.

Ona se osvrnula i na svoj odnos sa Vojislavom Šešeljom, sa kojim je svojevremeno bila u emotivnoj vezi.

“Moj dobar odnos nije počivao na novcu, već na emocijama i uzajamnom slaganju, a danas novac vrti gde burgija neće”, kaže pevčica.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.