(VIDEO) NOVA TUČA U MALDIVIMA: Cuca gađala Miljanu čašom, dirala joj Šabana!

Izvor: Kurir, 12.Jul.2015, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) NOVA TUČA U MALDIVIMA: Cuca gađala Miljanu čašom, dirala joj Šabana!

U toku nominacija Miljana je htela da isprovocira Cucu i pozdravila je kralja narodne muzike Šabana Šaulica

Pevačica Ivona Negovanović Cuca gađala je čašom Miljanu Kulić tokom nominacija. Naime, u toku nominacija Miljana je htela da isprovocira Cucu i pozdravila je kralja narodne muzike Šabana Šaulica, s kojim je Cuca navodno imala aferu.

Najverovatnije zbog ljubomore, Cuca je šoljom gađala Miljanu. Na sreću, drugi ukućani su odmah reagovali i sklonili >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pevačicum, koja je kažnjena izolacijom i sa 300 evra.

Podsetimo, pre nekoliko dana došlo je do žestokog okršaja u Maldivima kada je Miki Đuričić pesnicom udario Ivana Gavrilovića nakon čega je izbačen iz rijalitija.

EKSKLUZIVNO SNIMAK KOJI NISTE VIDELI!CUCA CASOM GADJA MILJANU!https://sendvid.com/bm7a71wo
Pogledaj vesti o: Maldivi

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Maldivi 2015: Nova tuča - Cuca gađala čašom Miljanu! VIDEO

Izvor: Svet plus, 12.Jul.2015

Tek nakon što su se strasti smirilie nakon tuče u kojoj je Miki Đuričić pretukao Ivana Gavrilovića, u rijalitiju Maldivi 2015, došlo je do novog fizičkog kontakta...Naime, tokom nominacija u Maldivi 2015, došlo je do novog okršaja, a ovog puta u pitanju su dame. Miljana Kulić, koja je poznata...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.