Upoznajte Tora: Mešavinu mačke i bengalskog tigra! FOTO

Izvor: Svet plus, 25.Avg.2016, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upoznajte Tora: Mešavinu mačke i bengalskog tigra! FOTO

Tor je izazvao pravu pometnju na internetu zbog svoje dlake, koja je posledica ukrštanja pripitomljene mačke i bengalskog tigra.

Trogodišnji Tor zbog prelepe boje svoje dlake napravio je pravi bum na internetu i čini se da svako želi da ima njegovog rođaka. On živi u Belgiji, ima tri godine i hibrid je pripitomljene mačke i azijskog leoparda. Iako deluje kao svaka normalna mačka, umiljato i fino, njegova narav je "divlja". Torova vlasnica ga je pronašla u Holandiji i od >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << tada su nerazdvojni. Ona je ispričala kako su njene komšije bile iznenađene kad su ga videle, a neki su čak pričali da on nije pravi, već da su slike na kojima je on zapravo fotosopirane. Omiljena zanimacija mu je da hvata muve, a voli da mjauče sve dok ne dobije pažnju. Omiljena hrana su mu lignje, a voli da se češka po stomaku. Njegova vlasnica sada želi da iskoristi njegovu popularnost u dobrotvorne svrhe, kako bi se još više pričalo o zaštiti životinja.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.