U ekskluzivnoj ispovesti za novi SCANDAL! Dragana Mirković otkriva: Odrekla sam se bogatstva zbog ljubavi!

Izvor: Svet, 01.Jun.2016, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ekskluzivnoj ispovesti za novi SCANDAL! Dragana Mirković otkriva: Odrekla sam se bogatstva zbog ljubavi!

Ekipa tabloida SCANDAL! posetila je Draganu Mirković u Beču. Samo za novi broj najtiražnijeg i najčitanijeg tabloida SCANDAL! Dragana je otvorila dušu i ispričala detalje iz svog života koje nikada ranije nikome nije rekla! Prvi put je ispričala da se odrekla bogatstva zbog ljubavi!
“Dala sam sve što sam stekla jer je meni u životu uvek sve bilo važnije od novca. Dala sam jer sam znala da dobijam ljubav koja mi je uvek bila na prvom mestu, zbog ljubavi sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << bila spremna sve da napustim. A “poklanjanje” tih stvari me samo bolelo kao neka vrsta nepravde, ali to nije mnogo jaka bol. Kad čovek zna da je u pravu i da je istina na njegovoj strani, da je dobio mnogo više, ali ne u materijalnom smislu.”
Dragana je prvi put za SCANDAL! ispričala i detalje nedavne operacije kada je ugradila veštački kuk i objasnila da je operacija bila neizbežna! Dragana je imala od rođenja problem sa kukovima a onda je bol kulminirala…
Kako neguje ljubav sa Tonijem i šta priprema u karijeri za fanove, ali i o svojoj deci, odnosu sa kolegama, te kako je uspela da ne skrene na stranputicu za 32 godine na estradi, pročitajte u novom broju najčitanijeg i najtiražnijeg tabloida SCANDAL!
A šta vas još očekuje u novom broju najtiražnijeg i najčitanijeg tabloida SCANDAL! pročitajte OVDE!

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.