U TRENU, HAOS! Lepa Brena OŠAMARILA voditelja zbog ovog pitanja! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2017, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U TRENU, HAOS! Lepa Brena OŠAMARILA voditelja zbog ovog pitanja! (VIDEO)

Pao k'o pokošen!

Ne igraj se sa Lepom Brenom, to je poruka ovog snimka. Na pitanje voditelja, kakav joj je bio jedan muškarac sa kojim je bila u vezi u mladosti, Brena je dreknula: "Jesam ti rekla da me to ne pitaš" i ošamarila ga.

Pogledajte OVDE ko će sve uzeti pare od trudnoće Aleksandre Subotić u rijalitiju "Parovi". 

Naravno, u pitanju je šala. Oni su snimali skeč u kojem je predstavljen san koji voditelj sanja i posle dolazi kod nje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u apartman gde počinje intervju. Scena se snimala vise puta, pošto Brena nije htela da ga stvarno ošamari, ali je voditelj insistirao, pa su se potrudili da sve to izgleda što realističnije.

Uostalom, Brena se odavno okušala kao glumica, pa joj nije bilo teško da odglumi bes. Pogledajte:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.