Tvoje lice zvuči poznato od jeseni na RTS-u! Ana Kokić voditeljka!

Izvor: Svet plus, 04.Sep.2015, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tvoje lice zvuči poznato od jeseni na RTS-u! Ana Kokić voditeljka!

Nakon što je odnela ubedljivu pobedu u prvoj sezoni šoua Tvoje lice zvuči poznato, Ana Kokić oprobaće se kao voditeljka u emisiji koja će se od jeseni, umesto na TV Prva, emitovati na RTS-u.

Jedan od najntresantnijih šou programa na našim prostorila "Tvoje lice zvuči poznato", od jeseni bi trebalo da počene sa emitovanjem na RTS kanalu, a umesto poznate voditeljke Marije Kilibarde, u ulozi voditejke šoua u kome je odnela pobedu, imaćemo priliku da gledamo pevačicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Anu Kokić:

"Kilibarda se odlično pokazala, ali su odlučili da promene sve osim koncepta emisije. Razmišljali su ko bi bio najbolja zamena mariji, pa su odlučili da angažuju Anu Kokić. Ona se takmičila u prvoj sezoni emisije "Tvoje lice zvuči poznato" i tada je pobedila. Sigurni su da će Ana biti pravo osveženje za emisiju", kaže izvor, piše Informer.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.