Toni Cetinski se oženio treći put

Izvor: Prva.rs, 20.Jan.2014, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toni Cetinski se oženio treći put

Kada je pevao na reprizi dočeka Nove Godine u Beogradu nismo ni maštali da će kroz 18 dana stati na ludi kamen. Na pitanje novinara emisije Exkluziv da li će se oženiti u 2014.-oj prilično se zbunio i rekao: "Da, da". Toni se oženio svojom verenicom Dubravkom Dujak daleko od očiju javnosti.
Zabune nije bilo u Las Vegasu kad je izgovarao brčne zavete i to na tečnom engleskom jeziku. A među prvim rečima koje je uputio novopečenoj gospođi Ceteniski bile su ove:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << />"Hajde šta si se uplašila". Toni se definitivno nije uplašio. Pevaču je ovo treći brak a mi verujemo da će mu Merlin Monroe i Elvis Prisli kao kumovi doneti sreću. Živeli mladenci!
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine,   Nova godina

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Detalji sa venčanja Tonija Cetinskog

Izvor: Prva.rs, 21.Jan.2014, 12:38

Pevač Toni Cetinski oženio se u Las Vegasu prelepom Dubravkom Dujak. Pogledajte kako je izgledalo venčanje, ali i intervju koji su sa Tonijem uradile kolege iz emisije Ekskluziv.

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.