Toalet izazov: Met Dejmon se ispolivao vodom iz WC šolje!

Izvor: Svet, 27.Avg.2014, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toalet izazov: Met Dejmon se ispolivao vodom iz WC šolje!

Met Dejmon se na vrlo originalan način uključio u “Ledeni izazov” i to tako što se u stvari ispolivao vodom koju je zahvatio iz svoje WC šolje! Na videu koji je objavio, Met kaže da mu nije bilo lako da se uključi u ovu akciju:
“Meni je ovo problem ne samo zato što u Kaliforniji vlada suša već i jer sam ja jedan od suosnivača portala Water.org. Nemaju svi pristup čistoj vodi – oko 800 miliona ljudi na svetu. Činilo mi se da je previše ludo da istresem sebi čistu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << vodu na glavu. Ovo je prava voda iz toaleta. Sakupio sam je iz svih toaleta u kući”. Met ističe kako mu je čak i supruga rekla da je odvratan ali on ipak podseća da je čak i ta voda mnogo čistija od one koja se pije u zemljama u razvoju.
“Nadam se da će ovo naglasiti činjenicu da imamo veliki problem i da možemo nešto da uradimo zajedno”, dodao je on. Naravno, glumac je iskoristio priliku pa je nominovao svoje prijatelje Bona iz grupe U2, kvoterbeka Toma Brejdija odnosno Džoržda Klunija.


Autor: Life Content

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.