To je ljubav: Manekenka i fudbaler u strasnom poljupcu

Izvor: Svet, 24.Sep.2014, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

To je ljubav: Manekenka i fudbaler u strasnom poljupcu

Proslavila se nakon što se pojavila u spotu Saše Kovačevića, a nakon toga mediji su je spajali sa brojnim poznatim facama a neki od njih su Vlada Vuksanović, Lola Smiljanić, Marko Jarić. Manekenka Jovana Švonja, posle svih natpisa ozvaničila je svoju vezu ali i veridbu sa fudbalerom Filipom Đorđevićem. Zaljubljeni par baš voli da se ljubi, pa je Jovana snimak poljupca postavila i na društvenoj mreži Instagram.

Autor: Bobana Živanović, Life Content

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljubav na prvi pogled: Porodica Sandal predstavila novog člana

Izvor: Svet, 24.Sep.2014

Posle Nataše Bekvalac, Bojane Rajić, pevačica Emina Jahović odlučila je da obraduje svoje momke pa im je kupila psa. U pitanju je štene pomeranca, koja je, tek što je došla u dom porodice Sandal već zauzela svoje mesto. Emina je na Fejsbuku objavila njenu prvu sliku i napisala: “Dozvolite...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.