Tijana priznaje: Neću da glumim budalu u Parovima, izašla sam zbog Kristijana i Čabarkape!

Izvor: Scandal.rs, 15.Feb.2017, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijana priznaje: Neću da glumim budalu u Parovima, izašla sam zbog Kristijana i Čabarkape!

Tijanu Maksimović Ajfon je produkcija “Parova“ nakon diskvalifikacije zvala da se vrati u rijaliti, što je ona odbila, kao i Dragan Tošić, s kojim je u seks-šemi, saznaje Kurir.

To je potvrdila i Ajfonka, koja je odmah rekla da više nije mogla da podnese to što su svi učesnici pali u drugi plan zbog sapunice Subotić-Pantović-Čabarkapa, i da su joj veoma smetala telefonska uključenja Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Čabarkape i Kristijana Golubovića iz zatvora direktno u program.

“Neću više da glumim budalu i marionetu i da samo sedim i aplaudiram nekom Čabarkapi i Kristijanu, koji su niko i ništa. Ko su, bre, oni? Mi se takmičimo! Nemam ništa protiv Ljube i Aleksandre, one su stvarno super, ali aman više! Briga me više ko je čije dete, ko je s kim bio, ko je koga hteo da ubije i prebije, da li su mama i ćerka delile istog dečka ili nisu… A da ne pričam o javljanju Čabarkape i Golubovića iz zatvora! Oni su našli da pričaju o nečemu, strašno”, rekla je Tijana nervoznim tonom.

Naglašava da joj je u “Parovima“ do tog trenutka bilo super i da je bila veoma zadovoljna.

“Prezadovoljna sam svojim honorarom, koji je jedan od najjačih u kući, tako da me ova kaznica od 300 evra koju sam dobila neće mnogo ugroziti. Zvali su me iz produkcije da se vratim u rijaliti, ali odbila sam. Možda bih ponovo ušla za mesec dana, kad se malo smiri situacija i neke nebitne i dosadne stvari se stave po strani”, kaže Ajfonka.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.