Tijana Ajfon u zemlji čuda: Odlučila sam da ne budem starleta, hoću u parlament!

Izvor: Scandal.rs, 30.Nov.2015, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijana Ajfon u zemlji čuda: Odlučila sam da ne budem starleta, hoću u parlament!

Tijana Maksimović, koja je sebi dala nadimak Ajfon, pohvalila se jakim kontaktima, uz pomoć kojih će, kako kaže, ući i u parlament.

Iako nije član nijedne stranke, starleta veruje da će daleko da dogura zahvaljujući tome što poznaje političare koji mogu da joj pomognu. Ona je u vili “Parova” ispričala da je rado viđen gost na mnogim žurkama na kojima su česti gosti upravo poznati ljudi iz sveta politike, piše “Alo“.

“Ja znam da >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << ću daleko dogurati! Vidim sebe u parlamentu. Ja odlazim na razne žurke, svuda se krećem. Na tim žurkama upoznajem i razne ljude, tu su i moćni političari. Oni voli moje društvo, uživaju kada sam pored njih, a meni prija da sedim s tim ljudima, imponuje mi.

A da Tijana ima “veze” koje će joj omogućiti napredovanje u “karijeri”, potvrddila je i pričom koju je prvi objavio magazin STAR, sve o tome možete pročitati ovde!

Znate kako, ja imam veoma jake kontakte i umem da ih koristim. Meni se smeši lepa budućnost jer ja sam mlada i želim da se ostvarim i imam karijeru. I znam da ću u tome uspeti jer mi nije u interesu da budem starleta. Videćete kada uđem u parlament”, pohvalila se Tijana, a na pitanje Milomira Marića da li se plaši da ne prođe kao Nevena Adžemović, koja je izazvala mnogobrojne priče, starleta je rekla:

“Ma koja Nevena Adžemović, uopšte mi nije cilj da budem kao ona. Ne želim mnogo da pričam, sve ćete videti kada za to dođe vreme”, tajanstveno je odgovorila Tijana Ajfon, kojoj su se mnogi cimeri smejali.

Ona je još dodala kako je u izgled uložila 7.000 evra i da je svaki evro sama isplatila bez sponzora.

“Ja, kao neke, nisam imala sponzora, već sam sama platila svaki evro. Uložila sam 7. 000 evra u svoj izgled i jako vodim računa kako ću da izgledam. Uradila sam usta, grudi, sredila jagodice, ubrizgala zlatne niti, možda još guzu da sredim kako želim i ja sam prezadovoljna kako izgledam”, objasnila je starleta u usponu.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tijana Ajfon: Političari najbolje plaćaju

Izvor: Blic, 01.Dec.2015, 01:57

Tijana Maksimović- Ajfon kaže da je ne interesuju fudbaleri i biznismeni, već isključivo političari. Čest je gost i na njihovim privatnim zabavama, kaže - pojavi se i bude lepa...- Ja se tamo pojavim i budem najlepša. Druge ne primećujem, ja sam glavna. Da se ne lažemo, političari su najgalantniji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.