Tijana Ajfon: Abortiraću ako sam trudna sa Gastozom!

Izvor: Svet, 28.Maj.2015, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijana Ajfon: Abortiraću ako sam trudna sa Gastozom!

Tijana Ajfon sumnja da je ostala u drugom stanju u “Parovima” sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, i ne želi da rodi njegovo dete. Na njegov račun ona je izrekla mnoge uvrede.
Tijana je u emisiji “Upoznajte parove” bez oklevanja rekla da će, ukoliko je trudna, abortirati, jer joj ne pada na pamet da on bude otac nje bebe.
“Ukoliko test pokaže da sam trudna, neću zadržati Nenadovo dete. On je moja najveća greška, On je ološ i kreten! Ne poštuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << žene i ne ponaša se kao džentlmen.”
Gastoz se, za to vreme, samo preznojavao i nije ništa izgovorio.
Tijanina porodica, sa druge strane, nada se da je priča oko trudnoće samo deo igre njene ćerke i Ružice Veljković.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tijana Ajfon: Abortiraću ako sam trudna sa Gastozom!

Izvor: Scandal.rs, 28.Maj.2015

Tijana je u emisiji “Upoznajte parove” bez oklevanja rekla da će, ukoliko je trudna, abortirati, jer joj ne pada na pamet da on bude otac nje bebe...“Ukoliko test pokaže da sam trudna, neću zadržati Nenadovo dete. On je moja najveća greška, On je ološ i kreten! Ne poštuje žene i ne ponaša...

Nastavak na Scandal.rs...

Tijana Ajfon želi da abortira Gastozovo dete

Izvor: Tracara.com, 28.Maj.2015

Kaje se što je imala bilo šta sa Gastozom! (foto: Screenshot) Nakon sumnje da je ostala u drugom stanju sa Gastozom, popularna starleta i učesnica rijalitija Parovi Tijana Ajfon, u emisijii Upoznajte Parove poručila je da će abortirati jer nema namere da zadrži njegovo dete. Na pitanja voditeljke...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.