Teen Talk 2014! Srđan Dinčić: Ponašanje na internetu je stvar kućnog vaspitanja!

Izvor: Svet, 23.Okt.2014, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teen Talk 2014! Srđan Dinčić: Ponašanje na internetu je stvar kućnog vaspitanja!

Konferencija “Teen Talk 2014″ održana je 15. oktobra u Domu omladine u Beogradu u organizaciji Color Press Grupe i magazina BRAVO.
Na konferenciji se diskutovalo o svim temama koje interesuju tinejdžere, a jedan od učesnika bio je i humorista i standup komičar Srđan Dinčić koji je učestvovao u panelu pod nazivom “Poštuj pozitivu: Kako biti cool na netu?”, a koji je za naš portal ovom prilikom izjavio:
“Nije previše teško biti fin. Ako se normalno ponašaš >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << u realnom životu i samo to preneseš na Internet, trudiš se da bude to-to, više-manje sve je stvar kučnog vaspitanja, Jer ako se ponašaš kao pristojan čovek u životu, moraćeš da se ponašaš tako i na Internetu. nema razlike”, rekao je Srđan.
O čemu je još govorio pogledajte u video snimku koji vam prikazujemo:


Više o konferenciji pogledajte OVDE.
Pročitajte još i:
Teen Talk 2014! Zorannah: Nije lako biti uzor tinejdžerima!
Teen Talk 2014! Vesna Dedić: Svi problemi tinejdžera u vezi sa seksom nastaju usled potrebe za ljubavlju


Autor: Life Content

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.