Taylor Swift predstavila spot za pesmu “Wildest Dreams”

Izvor: Tracara.com, 31.Avg.2015, 03:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Taylor Swift predstavila spot za pesmu “Wildest Dreams”

Neposredno pred početak dodele MTV Video nagrada, u čitavom svetu premijerno je prikazan novi spot Taylor Swift, za pesmu Wildest Dreams. Glavnu ulogu u mini filmu tumači Scott Eastwood, model i sin popularnog glumca Clinta. Pevačica u spotu, smeštenom u šezdesete godine prošlog veka, nosi crnu periku i glumi veliku filmsku zvezdu. Pogledajte ovaj predivan spot.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

MTV VMA: Nicki Minaj i Taylor Swift se pomirile na sceni

Izvor: Tracara.com, 31.Avg.2015

Svi se sećamo skandala od pre mesec dana nakon što su objavljene nominacije za MTV Video nagrade. Tada se Nicki Minaj oglasila twittom u kome se osvrnula na ‘neku devojku’ koja je svojim promovisanjem mršavosti u spotu, koji je oborio sve rekorde gledaosti, dobila nominaciju za spot godine,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.