Tanja priznala grešku: Nije trebalo onako da pričam o novinarima!

Izvor: Svet, 25.Nov.2014, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tanja priznala grešku: Nije trebalo onako da pričam o novinarima!

Tanja Savić jeste izazvala gnev kod sedme sile pre nekoliko nedelja kada je u emisiji “Amidži šou” na TV Pink izvređala novinare, ali je bar na vreme uvidela da ne može bez medija i sada traži pomirenje. Nakon skandaloznih izjava većina medija Tanji je okrenula leđa ne želeći nikakvu saradnju sa njom, što je dovelo do toga da Savićeva shvati koliko veliku grešku je napravila.
“Okrećem novi list. Ne mogu da ih pobedim nikako. Priznajem da sam doživela poraz od >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << medija, teško mi je ovih dana, plačem… Živ sam čovek, ne mogu da izdržim, već sam pukla. Nisam se lepo izrazila, rekla sam žuta štampa. Nisam mislila na sve, već na pojedine medije. Na neke novinarčiće, koji me nerviraju. Nisam mislila na urednike i sve medije… Uostalom, moje je da pevam, ne da pričam”, izjavila je Tanja za emisiju “Glamur” i dodala: “Snimiću pesmu, pa ćemo napraviti neku najavu spota u nekom kafiću, da se družimo i pomirimo”, rekla je Savićeva.
Autor i foto: Life Content

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tanja Savić: Izgubila sam bitku protiv medija!

Izvor: Poznati.info, 26.Nov.2014, 03:08

Tanja Savić shvatila da je izgubila rat protiv medija i da želi pomirenje. Ona danima plače i nema mira zbog naslova koji izlaze po žutoj štampi...„Okrećem novi list. Ne mogu da ih pobedim nikako. Priznajem da sam doživela poraz od medija, teško mi je ovih dana, plačem… Živ sam čovek,...

Nastavak na Poznati.info...

Tanja okreće novi list: Teško mi je, mediji su me porazili

Izvor: Scandal.rs, 26.Nov.2014

Tanja Savić jeste izazvala gnev kod sedme sile pre nekoliko nedelja kada je u emisiji “Amidži šou” na TV Pink izvređala novinare, ali je bar na vreme uvidela da ne može bez medija i sada traži pomirenje. Nakon skandaloznih izjava većina medija Tanji je okrenula leđa ne želeći nikakvu saradnju...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.