TRAUMATIČNO ISKUSTVO: Cecin sin opisao svoj prvi SEKS, i otkrio sve detalje! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Sep.2016, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAUMATIČNO ISKUSTVO: Cecin sin opisao svoj prvi SEKS, i otkrio sve detalje! (VIDEO)

U emisiji "Amidži šou" Cecin sin Veljko Ražnatović otkrio je kako je izgledalo njegovo prvo seksualno iskustvo.

Veljko je priznao da romantike nije bilo, već da je za njega to bilo traumatično iskustvo. Mladi Ražnatović je iskreno pričao o tom danu, i otkrio da je jako mlad imao prvi seks.

Pogledajte šta je Veljko rekao:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

CECIN SIN SVE PRIZNAO: Otkrio da li bi se pomirio s Mašom, da li devojke s njim imaju seks zbog slave ili ljubavi… (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Sep.2016

Mladi Veljko Ražnatović privukao je veliku pažnju kada je sinoć u emisiji Ognjena Amidžića otvorio dušu i bez ustezanja iskreno odgovarao i na veoma škakljiva pitanja poput onog o prvom seksu...Veljko je otkrio da bi voleo da ima troje, četvoro dece, da se nikada ne bi pomirio sa bivšom devojkom,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.