TIJANA DAPČEVIĆ SE VRATILA KUĆI: Ne mogu bez muža Milana!

Izvor: Kurir, 04.Sep.2015, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TIJANA DAPČEVIĆ SE VRATILA KUĆI: Ne mogu bez muža Milana!

Poznata pevačica Tijana Dapčević otkrila je da se vratila u porodični stan, gde je nastavila da živi sa suprugom Milanom.

"Kao i u svim brakovima, i u našem je došlo do nesuglasica i krize. Nisam znala da će se na ovaj način pisati o mom braku jer iza mene i Milana je 15 prelepih godina. Nekoliko dana sam provela van naše kuće kako bih sredila misli. Samoća mi je prijala, ali sam shvatila da ne mogu bez čoveka, s kojim imam nešto najlepše, a to je sin Vuk", kaže Tijana za Puls.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Tijana Dapčević: Ne mogu bez mog Milana

Izvor: Svet, 04.Sep.2015

Poznata pevačica Tijana Dapčević, nakon što se vratila u porodični stan, gde je nastavila da živi sa suprugom Milanom, otkrila je i da ona ne može da zamisli život bez svoje jače polovine.. “Kao i u svim brakovima, i u našem je došlo do nesuglasica i krize. Nisam znala da će se na ovaj...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.