TEŠKO MI JE, U POSLEDNJE VREME SMO BILI JAKO DOBRI PRIJATELJI: Emotivna ispovest bivše žene Mikija Jevremovića (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Jan.2017, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKO MI JE, U POSLEDNJE VREME SMO BILI JAKO DOBRI PRIJATELJI: Emotivna ispovest bivše žene Mikija Jevremovića (VIDEO)

Legendarni pevač Miki Jevremović sahranjen je danas (19.01.2017. godine) u Aleji zaslužnih građana u Beogradu. Od njega su se oprostili brojni njegovi prijatelji, poštovaoci, kao i članovi njegove porodice. Poštu Mikiju Jevremoviću odala je i njegova bivša supruga Sonja Đorđević Kulier, koja nije skrivala tugu.

- Teško mi je, mnogo mi je teško, jer smo Miki i ja posle razvoda nismo bili baš najbolji, ali smo u poslednje vreme jako dobri prijatelji bili, družili se. Čula >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << sam ga dva dana pre nego što mu se ovo nažalost desilo. Teško je... - izjavila je Sonja, koja se prisetila onih lepih dana i venčanja, koje je bilo, kako ona kaže, kao iz bajke:

Foto: Telegraf

- Baš kao film. Sve je bilo brzo. Ja sam naravno s njim bila jako dugo, pratila sam ga dosta godina i samo mogu reći da sam jako srećna što sam bila deo njegove karijere, njegova supruga i majka njegove dece. Ja mislim da nema ništa lepše - navela je ona i istakla da je Miki bio borac i da će ga pamtiti po dobru.

Pogledajte emotivnu ispovest Sonja Đorđević Kulier:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POTRESNA ISPOVEST BIVŠE ŽENE MIKIJA JEVREMOVIĆA: Teško mi je! Naša ljubav je bila KAO NA FILMU!

Izvor: Kurir, 19.Jan.2017

...Poštu Mikiju Jevremoviću odala je i njegova bivša supruga Sonja Đorđević Kulier, koja nije skrivala tugu.."Teško mi je, mnogo mi je teško, jer smo Miki i ja posle razvoda nismo bili baš najbolji, ali smo u poslednje vreme jako dobri prijatelji bili, družili se Čula sam ga dva dana pre nego...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.