Sve obaveze podređene turskim serijama: Ivana i Aca snimali spot na krovu!

Izvor: Svet, 15.Dec.2011, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve obaveze podređene turskim serijama: Ivana i Aca snimali spot na krovu!

naslov: 
Sve obaveze podređene turskim serijama: Ivana i Aca snimali spot na krovu!



excerpt: 
Poslušajte premijerno deo pesme "Daleko si", za koju su Lukas i Selakov sinoć na krovu Robne kuće u Zemunu...


izvor: 
Scandal.rs


tekst clanka: 
Aca Lukas i Ivana Selakov su sinoć na krovu Robne kuće u Zemunu snimali spot za duetsku pesmu "Daleko si". Ivana je na snimanje došla u pratnji novog starog dečka Peđe Mirkovića sa kojim se pomirila posle raskida: "Od jutros od osam snimamo ništa me ne pitajte ne vidim na oči", žalila se Ivana posle više od 12 sati na setu.
Lukas je zbog obaveza (čitaj gledanja turskih serija) došao na dva sata snimio refrene, scene sa bendom i odmah je otišao jer je bio termin za druge serije. On se baš trudi da opravda nadimak Šefket, koji je dobio zbog "prekomernog konzumiranja" turskih sapunica.
Pesma će ovih dana biti smiksovana kao i spot pa će se u isto vreme pojaviti i na radiju ali i na televiziji. A vi pogledajte delić atmosfere i poslušajte premijerno bar deo ove pesme!



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EKSKLUZIVNO: Ognjen Amidžić zakazao svadbu za 25. maj 2012!

Izvor: Scandal.rs, 15.Dec.2011

Tekst Ivan Vuković Kako ekskluzivno saznaje portal www.scandal.rs Ognjen Amidžić je zakazao svadbu za 25. maj sledeće godine. Ognjen će se venčati Danijelom Dimitrovskom a organizator venčanja će biti Marija Maćić. Ognjen je svadbeno veselje izabrao Event Centar Glamour koji se nalazi na krovu...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.