Svaki pas sanja da postane vučjak: Uginuo Mange, verni pratilac Memedovića (foto)

Izvor: Svet, 18.Sep.2016, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svaki pas sanja da postane vučjak: Uginuo Mange, verni pratilac Memedovića (foto)

Ekipa emisije “Sasvim prirodno“ oprostila se od vrlo važnog člana tima, ljubimca Jovana Memedovića, psa Mange.
“Mange… Bio je deo porodice i deo ekipe “Sasvim Prirodno”. Nedostajaćeš nam”, napisao je Jovan Memedović pored fotografije koju je objavio na svom Instagram profilu.

Mange je bio nemački ovčar kojeg ste gledali u dogodovštinama sa gazdom kroz epizode emisije “Sasvim prirodno“. Za pseći život, Mange je doživeo duboku starost >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i uginuo je u 14. godini.
“Mange je ciganska reč. Ime je došlo tako što smo se u mom društvu stalno nešto šalili sa tim – mange ovo, mange ono i tako i moj pas dobije ime. Nisam siguran, ali mislim da znači “hajde, daj mi“. Bezbroj puta je Mange išao sa mnom u ribolov. Uđemo u kanu i pecamo. U početku je bilo problema jer je skakao na ribu kad počnem da je vadim, ali brzo je naučio da to ne treba da radi. Vučjaci baš brzo uče. Da ponovim – svaki pas sanja da postane vučjak”, rekao je jednom prilikom Jovan Memedović o svom ljubimcu u intervjuu za petmagazine.rs, prenosi Blic. 

Фотографија корисника Jovan Memedović (@jovanmemedovic) дана 26. Јун 2016. у 5:19 PDT

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Svaki pas sanja da postane vučjak: Uginuo Mange, verni pratilac Memedovića (foto)

Izvor: Scandal.rs, 18.Sep.2016

Ekipa emisije “Sasvim prirodno“ oprostila se od vrlo važnog člana tima, ljubimca Jovana Memedovića, psa Mange...“Mange… Bio je deo porodice i deo ekipe “Sasvim Prirodno”. Nedostajaćeš nam”, napisao je Jovan Memedović pored fotografije koju je objavio na svom Instagram profilu...Mange...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.