Izvor: Svet, 16.Mar.2011, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suzana Mančić pala na snimanju emisije i povredila rame!

Voditeljka Suzana Mančić pala je na samom početku emisije "Pesma plus bingo plus" na stepenicama u studiju RTS i pri tom povredila levo rame. Ali, kao pravi profesionalac, uprkos bolovima, stegla je zube i svoj posao odradila do kraja. Čak i otpevala jednu numeru sa "Amadeus bendom". Kad su se kamere ugasile, prevezli su je u Urgentni centar. "Ceo dan sam kontuzovana. Pocepala sam čarape dok sam padala, a i cipela mi je spala, mada se toga uopšte ne sećam.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUZANA MANČIĆ PALA U EMISIJI „PESMA PLUS BINGO PLUS“

Izvor: Kurir, 16.Mar.2011

Ona nije imala sreće. Voditeljka Suzana Mančić pala je na samom početku emisije „Pesma plus bingo plus“ na stepenicama u studiju RTS i pri tom povredila levo rame. Ali, kao pravi..Ona nije imala sreće...Voditeljka Suzana Mančić pala je na samom početku emisije „Pesma plus bingo plus“...

Nastavak na Kurir...

VIDEO: Suzana Mančić pala i povredila se u emisiji "Pesma i bingo"

Izvor: Lola.rs, 16.Mar.2011

Voditeljka Suzana Mančić pala je na samom početku emisije „Pesma plus bingo plus“ na stepenicama u studiju RTS i pri tom povredila levo rame. Ali, kao pravi profesionalac, uprkos bolovima, stegla je zube i svoj posao odradila ..

Nastavak na Lola.rs...

Pala na snimanju: Suzana Mančić pokidala tetive na ramenu! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 17.Mar.2011, 02:55

Voditeljka Suzana Mančić pala je na samom početku emisije „Pesma plus bingo plus“ na stepenicama u studiju RTS i pri tom povredila levo rame. Ali, kao pravi profesionalac, uprkos bolovima, stegla je zube i svoj posao odradila do kraja. Čak i otpevala jednu numeru sa „Amadeus bendom“. Kad...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.