Surova i morbidna samoubistva poznatih ličnosti

Izvor: Scandal.rs, 27.Nov.2015, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Surova i morbidna samoubistva poznatih ličnosti

Da nije lako biti bogat i slavan pokazuje činjenica da se brojne poznate ličnosti bore sa različitim zavisnostima i psihičkim bolestima. Pojedine zvezde nisu uspele da se izbore s pritiskom javnosti i pokušale su samoubistvo, srećom bezuspešno.

Međutim, neki od njih, nisu uspeli da prežive i stradali su usled prevelike doze narkotika, alkohola i drugih nedozvoljenih supstanci. Sa druge strane, neki od njih su bili “hrabriji”, ako se to hrabrošću može nazvati, i život su >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << sebi oduzeli na izuzetno morbidne i surove načine. U čast na njihove živote i dostignuća, danas se podsećamo upravo njih, zvezda koje su ovaj svet napustile na težak i jeziv način…

Robin Vilijams

Svima vrlo dobro poznato lice sa filmskog platna i malih ekrana, zasmejavalo nas je generacijama. Međutim, slavni glumac i komičar, Robin Vilijams, godinama se borio sa depresijom, koja je na kraju pobedila, i on je “napustio ovaj svet”. Iako se prvo pisalo kako se glumac predozirao, policijski zvaničnici naknadno su objavili da je smrt nastala kao posledica gušenja vešanjem, te da je njegovo telo pronađeno sa kaišem oko vrata dok je drugi kraj kaiša bio zaglavljen između vrata i dovratka plakara. Vilijams je pronađen mrtav u spavaćoj sobi svoje kuće u severnoj Kaliforniji 11. avgusta 2014. godine. Njegova ćerka Zelda Rae, zauvek će sa najvećim bolom pamtiti ovaj događaj, a slavni glumac joj je poželeo srećan rođendan dan pre smrti putem Tvitera gde je napisao: “#tbt i srećan rođendan gospođice Zelda Rae Vilijams! Danas si stara četvrtinu veka, ali uvek ćeš biti moja devojčica. Srećan rođendan @zeldawilliams Volim te!”

Koje su još zvezde sebi oduzele život na surov i morbidan način pogledajte na portalu “Lepota i zdravlje”.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.