Supruga Ace Pejovića uspešno se oporavlja

Izvor: Svet, 01.Mar.2015, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Supruga Ace Pejovića uspešno se oporavlja

Supruga Ace Pejovića, Biljana, uspešno se oporavlja posle operacije aneurizme, koja je obavljena u utorak na sredu.
Njeno zdravstveno stanje sad je stabilno, pa pevač, cela njegova porodica i prijatelji mogu da odahnu. Biljana je juče napustila šok-sobu i prebačena je na odeljenje. Počela je da komunicira i jede, a na licu joj se pojavio i osmeh jer je dobila najtežu životnu bitku. Ove navode potvrdio je i direktor Kliničkog centra prof. dr Miljko Ristić. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
Stanje gospođe Pejović je stabilno. Biljana je napustila odeljenje intenzivne nege i prebačena je u sobu. Komunikativna je, a tokom dana je imala i obrok”, rekao je doktor Ristić za Kurir.
Biljanu su tokom jučerašnjeg dana posetili najuži članovi porodice, ali lekari naglašavaju da još uvek nisu preporučljive veće posete, kako zbog epidemije gripa tako i zbog činjenice da su joj odmor i mir preko potrebni.
Podsetimo, Pejovićeva žena operisana je u utorak nakon što je na fakultetu gde je zaposlena izgubila svest usled pucanja aneurizme u mozgu. Operacija je trajala duže od pet sati, tokom kojih je Aca prolazio kroz agoniju. Sve vreme u bolnici tešile su ga njegove kolege Ceca Ražnatović, Aca Lukas, Ana Bekuta, Brena, kao i drugi brojni prijatelji.
Izvor: Kurir
Foto: Hello

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Supruga Ace Pejovića se uspešno oporavlja!

Izvor: Svet plus, 01.Mar.2015

Supruga Ace Pejovića uspešno se oporavlja nakon operacije aneurizme, koju je imala u utorak na noć. Njeno stanje je stabilno i konačno je sa intenzivne nege prebačena na odeljenje.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.