Stigla ćerkica: Porodila se Slavica Ćukteraš

Izvor: Tracara.com, 27.Okt.2016, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigla ćerkica: Porodila se Slavica Ćukteraš

Slavica i Vlada postali su danas roditelji ćerkice Viktorije (foto: Instagram.com/cukterasslavica) Slavica Ćukteraš porodila se danas u Novom Sadu i na svet donela devojčicu. Pevačica je dobila prvo dete sa verenikom, golmanom Vladom Avramovim. Kako prenosi Opera 17, mama i beba se osećaju dobro, a par je odlučio da ćerkici da ime Viktorija. “Njih dvoje su presrećni zbog toga što su postali roditelji, to im je bila velika želja. Slavica i beba se osećaju odlično, a Vlada je presrećan >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << zbog nove uloge u svom životu i već počeo sa velikim slavljem u Novom Sadu. Njihove porodice i prijatelji su neizmerno srećni zbog njih, cela ova nedelja će proteći u velikom slavlju zbog Viktorijinog rođenja”, otkriva izvor blizak paru za ovaj portal. Slavica i Vlada počeli su da se zabavljaju pre više od tri godine. Pevačica je u martu saznala da čeka bebu, zbog čega se povukla iz šoua Tvoje lice zvuči poznato. Srećnim roditeljima čestitamo!

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Viktorija je moj svet: Prva fotografija Slavice Ćukteraš posle porođaja! (FOTO)

Izvor: Story, 27.Okt.2016

Pevačica je danas na svet donela zdravu ćerkicu, i ne krije neizmernu sreću!

Nastavak na Story...

Evo šta je Slavica Ćukteraš prvo objavila nakon porođaja! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Okt.2016

Slavica Ćukteraš danas se u Novom Sadu prvi put porodila i na svet donela devojčicu Viktoriju. Beba i mama su odlično, a pevačica se posle porođaja, nakon dužeg vremena, oglasila na društvenoj mreži. ..Novopečena majka se mesecima nije oglašavala na društvenim mrežama, sve do danas. Ima...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.