Stana Katić napušta seriju ‘Castle’ nakon 8. sezone

Izvor: Tracara.com, 19.Apr.2016, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stana Katić napušta seriju ‘Castle’ nakon 8. sezone

Glimicu srpskog porekla više nećemo gledati kao detektivku Kate Beckett (foto: ABC) Teško je zamisliti Castle bez Beckettove, ali glumicu Stanu Katić nećemo gledati u devetoj sezoni ABC-jeve hit serije. “Kate Beckett je bio lik koji smo voleli proteklih osam godina. Zahvalni smo Stani Katić na njenom talentu i predanosti seriji i nadamo se da ćemo i dalje sarađivati”, rekla je producentska kuća u izjavi za medije. Nathan Fillion će se verovatno vratiti u ulozi Richarda Castlea u skraćenoj, >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << devetoj sezoni, prenosi sajt Deadline. Detektivski par koji smo voleli 8 godina (foto: ABC) “Uz to što je ovo bilo neverovatno iskustvo za mene, želim još i da dodam da sam veoma zahvalna ABC-ju što mi je pružio šansu da budem deo ove divne serije. Hvala i obožavaocima”, navela je Katićeva u izjavi za E!News. Par koji su činili detektivka njujorške policije i pisac krimi romana bio je centar dešavanja u seriji i gledaoce su držali nekoliko sezona u neizvesnosti hoće li njihov poslovni odnos postati i nešto više, pre nego što su ipak shvatili da se vole i venčali se.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Stana Katić više neće igrati u seriji "Kasl"

Izvor: Press, 19.Apr.2016

Ako bude nove sezone serije “Castle”, biće snimana bez zvezde Stane Katić. . Foto:B92.net. ABC je potvrdila da Stana Katić više neće biti deo ove serije, ukoliko kuća odluči da snimi devetu sezonu. ..“Kejt Beket...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.