Šta je prepalo Džuliju Roberts? VIDEO

Izvor: NaDlanu.com, 25.Mar.2012, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je prepalo Džuliju Roberts? VIDEO

Glumica Džulija Roberts priznala je da obožava da plaši svoju decu. Ipak, priznanje ju je koštalo živaca, jer joj je u svojoj emisiji komičarka Elen Dedženeris vratila milo za drago.

Iako je i sama plašljiva, glumica Džulija Roberts priznala je da obožava da plaši svoju decu. Nedavno je shvatila da previše uživa u tome pa ih više ne plaši tako često."Ako ih čujem da dolaze, a oni ne znaju gde sam u kući, sakrijem se i iskočim iz mraka kad mi se približe", otkrila je >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << oskarovka gostujući u emisiji Elen Dedženeris. Ipak, u poslednje vreme njeni sedmogodišnji blizanci i četvorogodišnji Henri, odahnuli su jer je shvatila da ih previše plaši.Kako bi proverila koliko je njena gošća hrabra, Elen je odlučila da je uplaši, pa je zaskočila kada je izlazila iz garderobe malo pre nastupa u emisiji. No to nije bio kraj iznenađenjima. Tokom intervjua do nje se došunjao muškarac odeven u Snežanu, a zvezda filma "Mirror, Mirror", u kojem glumi zlu kraljicu, toliko se prepala da je glasno vrisnula."Hvala Bogu da se bavim sportom jer bih inače doživela infarkt", kazala je Roberts.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Džulija Roberts: Obožavam da plašim decu

Izvor: Blic, 25.Mar.2012

Iako je i sama plašljiva, glumica Džulija Roberts priznala je da obožava da plaši svoju decu. Nedavno je shvatila da previše uživa u tome pa ih više ne plaši tako često. ..- Ako ih čujem da dolaze, a oni ne znaju gde sam u kući, sakrijem se i iskočim iz mraka kad mi se približe - otkrila...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.