Spopadala ga danima: Učesnica Parova hoće seks sa mužem ubijene pevačice?!

Izvor: Scandal.rs, 24.Jan.2017, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spopadala ga danima: Učesnica Parova hoće seks sa mužem ubijene pevačice?!

Zoran Marjanović, muž ubijene pevačice Jelene Marjanović, na meti je mnogih devojaka, a među njima je i jedna učesnica Parova!

Ona po svaku cenu želi da zavede Zorana, a preko zajedničkog prijatelja šalje mu ljubavne poruke.

“Ta ukućanka je totalno odlepila za Zoranom. Tražila mi je njegov broj telefona i da ih upoznam. Zamolila me da mu prenesem njenu poruku, u kojoj je, između ostalog, pisalo: Zorane, uzmi me celu. Nekoliko puta je u programu >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << rekla da joj je Zoran omiljeno muško ime, ali niko nije shvatio da aludira na Marjanovića”, kaže izvor Kurira, i dodaje:

“Kada sam to saopštio Zoranu, samo je prevrnuo očima. Nije želeo ni da čuje o kojoj je ukućanki reč”.

Zoran Marjanović je na sve ovo rekao da ga učesnice rijalitija ne zanimaju.

“Dame će malo da pričekaju, jer još uvek Jelenino mesto ne može niko da zauzme. Posvećen sam ćerki Jani, koja je proizvod velike, neopisive ljubavi. Čitao sam svakakve poruke, meni je to smešno i interesantno, ali ne bih mnogo da se uplićem. U svakom slučaju, povremeno pratim taj rijaliti i, šta da vam kažem, sve je to šou-biznis. Ne vidim tu ništa loše, neka svako priča šta hoće”.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.