Sonju i Marka Jarića upoznala Lukasova PRIJATELJICA!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Jun.2017, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sonju i Marka Jarića upoznala Lukasova PRIJATELJICA!

Priča o ljubavnom trouglu između Ace Lukasa, Sonje Vuksanović i Marka Jarića ne jenjava, a svakim danom novi detalji šokiraju javnost.

Kako saznajemo, Aca Lukas već nekoliko nedelja zna za priče da ga žena navodno vara sa srpskim košarkašem, ali pravi šok usledio je kada je čuo ko ih je upoznao!

Foto: Telegraf

Kako se priča, Lukas je tada napravio opšti lom, pošto je reč o njegovoj bliskoj prijateljici i koleginici, preko koje su se Sonja i Marko >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << počekom godine upoznali. Sve se dogodilo u njenoj porodičnoj kući u Majamiju, u koju i sam Marko dolazi svaki put kada pevačica sa porodicom dođe u pomenuti grad u kojem i on ima stan.

- Sonja je u martu bila u Americi, i bila je upravo sa Acinom koleginicom i prijateljicom i njenom porodicom. Kod nje u kuću u Majamiju Marko Jarić dolazi skoro svaki put kad su tamo, oni su izuzetno bliski. Tako su se i upoznali on i Sonja, tada je sve počelo. Aca je saznao za sve to, a možete samo da zamislite kako je reagovao - priča izvor blizak Lukasu.

Foto: Guliver/Will Ragozzino/Getty Images, Facebook/ sonja.vu , A. Nalbantjan

Inače, kako smo juče ekskluzivno objavili, Lukas je nakon subotnjeg nastupa u Lucernu, u Švajcarskoj, otputovao u Tursku, čime su on i Sonja želeli da stave do znanja da od razvoda nema ništa. Ipak, odmor neće potrajati pošto u četvrtak veče ima nastup na jednom beogradskom splavu.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.