Šokantna ispovest Zvezde Granda: Mrzela sam sebe kada se ne ispovraćam! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 08.Mar.2017, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šokantna ispovest Zvezde Granda: Mrzela sam sebe kada se ne ispovraćam! (VIDEO)

Foto: Instagram/teodoradzehverovic

Mlada pevačica Teodora Džehverović koja je na sebe skrenula pažnju nastupima u "Zvezdama Granda", otvorila je dušu u intervjuu za Telegraf i ispričala kako je pre tri godine imala ozbiljnih problema sa bulimijom, kao i da je to dugo krila čak i od svoje porodice.

Na pitanje koliko sada vodi računa o ishrani, Teodora je odgovorila:

- Vodim i ne vodim računa. Uhvati me pet dana da vodim računa, onda pet dana ništa ne jedem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << onda pet dana povraćam na silu, onda šesti dan pojedem sve što ima da se pojede. Neko sam ko je jako probirljiv što se tiče hrane, dosta stvari ne volim, a volim baš sve ono što goji. A palačinke? Meni je to antidepresiv!

Teodora Džehverović je opisala kakav je pakao prošla tokom svoje borbe sa bulimijom.

Printskrin: T Now

- Pre tri godine imala sam problem sa bulimijom i baš mi je bilo teško. Ja vama to ne mogu da objasnim... Kad pojedete nešto što nije zdravo, ili što je čak i zdravo, uhvati me neka nervoza i ne mogu da se kontrolišem. Kao čovek koji se drogira, pa ima potrebu da uradi nešto i ako to ne uradim plače mi se, mrzim sebe što nisam ispovraćala. Moram tako da kažem - objasnila je pevačica i dodala da je ovu tajnu krila od svoje porodice.

- Znali su ljudi iz škole, ali moja mama to nije znala. Ni moj brat. Kad su čuli, baš su bili besni, ali to je bio neki klinački period. Ušla sam u tu baletsku školu i videla sam da su tamo sve mršavice sa ovolickim nogicama... Shvatila sam da ja nemam takvu građu, da šta god da pojedem to se vidi, jer takav mi je metabolizam - zaključila je Teodora Džehverović.

Pogledajte ispovest Teodore Džehverović:

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Sokantna ispovest Zvezde Granda Mrzela sam sebe kada se ne ispovracam

Izvor: medio.rs, 08.Mar.2017

Mlada pevačica je za Telegraf opisala pakao koji je prošla dok je bolovala od bulimije..Mlada pevačica Teodora Džehverović koja je na sebe skrenula pažnju nastupima u “Zvezdama Granda”, otvorila je dušu u intervjuu za Telegraf i ispričala kako je pre tri godine imala ozbiljnih problema sa...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.