Sofija Vergara: On je najbolji ljubavnik kog sam imala

Izvor: NaDlanu.com, 25.Jul.2014, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sofija Vergara: On je najbolji ljubavnik kog sam imala

Sofija je napustila verenika Niko Loeba i samo nekoliko nedelja nakon otpočela vezu sa glumcem koji je proglašen najpoželjnijim neženjom u svetu poznatih. Mnogi su komentarisali kako su njih dvoje možda najatraktivniji poznati par do sada.

Verujemo da bi mnoge zanimala njihova intima, a izvor blizak magazinu "OK!“ kaže kako lepa kolumbijska zvezda svima priča da je Džo najbolji ljubavnik kog je imala.

"Sofija se svima hvali kako je Džo najbolji ljubavnik kog >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << je ikada imala. Stalno priča o njegovom mišićavom telu koje bi svaka žena poželela. Ona je vrlo zahtevna kada je seks u pitanju, tako da joj ova situacija sa Džoom i više nego prija“, rekao je izvor.

Izvor: B92

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sofija Vergara otkrila ko je najbolji ljubavnik u njenom životu (FOTO)

Izvor: Story, 25.Jul.2014

Atraktivna glumica zahtevna je u krevetu, a sada se konačno zna ko može da ispuni njene želje..Sofija Vergara; foto: Profimedia

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.